Καράφα κρασιού της εταιρείας Espiel, για να σερβίρετε τους καλεσμένους σας με στυλ. Το σερβίρισμα ενός κρασιού σε καράφα, ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο και την παλαίωσή του, θα αναδείξει τη γεύση και θα απελευθερώσει τα φυσικά αρώματά του, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τα ιζήματα που δημιουργούνται από τη μακρά παραμονή του στη φιάλη. Η “μετάγγιση” ενός κρασιού -όπως ονομάζεται η διαδικασία- χρειάζεται προσοχή τόσο ως προς τον τύπο της καράφας, όσο και ως προς τον χρόνο.
Ενδεικτικά: Για σωματώδη κόκκινα κρασιά (Cabernet Sauvignon, Petite Syrah, Μαυροτράγανο, Tannat, Monastrell, Tempranillo κ.α.), χρησιμοποιήστε καράφα με φαρδιά βάση, για μέτριου σώματος κόκκινα κρασιά (Merlot, Sangiovese, Barbera, Dolcetto κ.α.) ενδείκνυται μεσαία καράφα, για ελαφρού σώματος κόκκινα κρασιά (Αγιωργίτικο, Pinot Noir, Beaujolais), μια μικρή έως μεσαίου μεγέθους καράφα που έχετε παγώσει με απλή ψύξη και για λευκά και ροζέ κρασιά, η μετάγγιση δεν είναι απαραίτητη, ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή παγωμένη καράφα.
Υψος:35
Μήκος:20
Πλάτος:16